Audiovisueel

Beamers voor gebruik in uw Gemeente.

Beamers zijn er in vele soorten, voor wat betreft prijzen, resolutie, contrast Ratio en aantal Ansi-Lumen, type LCD of DLP, ook de levensduur van de lamp en het gebruiksgemak is van belang, maar welke past nu bij / in uw gemeente ? en bij een goede beamer, hoort natuurlijk ook een goed scherm, projecteren op een muur wel of niet gecoat met een speciale verf, raden wij ten zeerste af, dit heeft een nadelig effect op de kwaliteit.  

Audio en Video installaties voor gebruik in uw Gemeente.

De Kerk is volop in beweging, traditionele geluidsinstallaties worden vervangen door Multi-Functionele Audio en Video installaties, eventueel met het gebruik van camera’s om uw diensten op te nemen op cd en/of dvd, maar ook is er de mogelijkheid om uw dienst uit te zenden via het Internet.

Wij kunnen de complete installatie van mengpanelen voor audio, camera opname units, broadcast apparatuur voor internet uitzendingen leveren. Ook voor Ringleidingen en Kerktelefoon kunnen wij u van dienst zijn, we werken samen met een landelijk werkend bedrijf, die de Know-How in huis heeft om al uw wensen te realiseren.

 

Bel of mail ons voor een adviesgesprek en offerte !

 

 Kerkpresentatie is Leverancier van o.a. :

Nec, Panasonic, Casio, Canon, Hitachi, Optoma en Vivitec Beamers