Easyworship 6

BELANGRIJK EW6 Import NIEUWS !

Hallo EW6 gebruiker ! ( tekst vertaald van Bericht EW Amerika )

 

Velen van jullie hebben gevraagd wanneer de lied import functie, de functie die ook wel bekend staat als “Check for Changes”
weer terug komt / gemaakt wordt voor Easyworship 6.

In eerdere versies van EasyWorship, kon je gemakkelijk een “schedule” gebruiken om liederen te importeren / liederen van de ene computer naar de andere via deze “Check for Changes” over te zetten.
Toen deze functie voor het eerst werd geïntroduceerd, werden er vrij eenvoudige gegevens zoals woorden en media overgezet, waardoor dit proces vrij eenvoudig was, en je kon aangeven wat je wou meenemen bv. De achtergrond ed. .

Naarmate EasyWorship6 vorderde, kwamen er complexe scenario’s, en werd het ingewikkeld om de verschillende combinaties van gegevens te definiëren en uit te voeren in een schedule, zoals de verschillen in woorden, achtergronden, media, en ook thema’s – elk met hun eigen eigenschappen en media.
Met de ontwikkeling van EasyWorship 6, kwamen we er achter dat het oude “Check for Changes” proces ineffectief was inzake het migreren of importeren van gegevens in EasyWorship uit andere werkplekken, dus hebben we besloten deze functie niet over te dragen zoals we die in de vorige versies hadden.

We zijn aan het verkennen of de mogelijkheid van het gebruik van externe USB-opslagapparaten of een web-based cloud om werkplekken in sync op de achtergrond te houden, maar dit is nog niet voltooid.
We proberen een synchronisatie gebeuren te maken zonder dat u hoeft te klikken door middel van een reeks van prompts wanneer je een database wilt synchroniseren, maar willen het krachtig genoeg maken om toekomstige software verbeteringen tegemoet te komen.

Op dit moment hebben we geen een tijdlijn of een release datum, maar we zijn van plan deze functie te bouwen op de weg om EasyWorship 6 te verbeteren.

Opmerking Kerkpresentatie :

Helaas zijn we nu dus nog geen steek verder na 1 1/2 jaar,
ze hebben de laatste tijd alle aandacht gehad voor de optie : Message Alerts.
Jammer, dit is namelijk de minst gebruikte optie hier in Nederland.

Dus ….. ik wil vragen aan ALLE EW6 gebruikers in Nederland en Belgie die de importfunctie / check schedule for changes missen, en graag willen dat deze wel komt / ingebouwd zal worden om te gaan mailen naar EW Amerika, hoe meer mensen mailen en dit laten weten, wie weet komt er wat druk op de ketel, meer dan nu hoop ik. Dit kunt u doen door via een “ticket” ( inloggen op uw account ) en ze een mail te zenden en aan te geven dat u de functie mist en terug wilt.

met vr. Broedergroet

Koos van Hofwegen