Easyworship 6 Nieuwe Features & Verbeteringen !

VANAF ca. EIND NOVEMBER Verkrijgbaar !!

 

EASYWORSHIP 6

EW6 Startscherm

 

We hebben naar jullie geluisterd.

4 jaar geleden, na gesprekken met honderden Easyworship gebruikers over hoe we EW zouden kunnen verbeteren, hebben we een belangrijke beslissing gemaakt. Deze was om : Easyworship vanaf de grond opnieuw op te bouwen. Vandaag met/dankzij de hulp van een fantastisch team van Ontwerpers en Software ingenieurs, zijn we klaar om je een “sneak peak”  een tipje van de sluier op te lichten en je dat te laten zien. Je zult merken dat er Sterke nieuwe mogelijkheden / Functies zijn toegevoegd en een “slankere” interface die gemakkelijker te gebruiken is.

Wat is het grootste verschil ?

Een krachtige nieuwe Presentatie Designer met mogelijkheden die vergelijkbaar zijn met Powerpoint. Meer controle over Text & Afbeeldingen, met opties zoals : Reflectie / schaduw, transparantie enz…. Ondersteuning van transparante PNGs, spelling controle opties, en de mogelijkheid om meerdere teksten, Video elementen en Plaatjes ed. op 1 Lied pagina.       Samen  met full PowerPoint support, wordt het werken hiermee een stuk eenvoudiger. Moet je je Powerpoint nog aanpassen ? met een paar clicks, laad EasyWorship je presentatie en kun je snel de aanpassingen maken die je wilt.

We hebben ook een “Theme Designer “ functie toegevoegd, waarmee je standaard achtergronden kunt maken voor bv. Je Bijbelteksten. De Nieuwe “Theme Designer” is een gemakkelijk en krachtig hulpmiddel om standaard Thema pagina’s te maken voor je Bijbelteksten, liederen of Powerpoint presentaties. `Het toevoegen van de QuickTime integratie zorgt ervoor dat we geen gebruik meer hoeven te maken van Codecs van andere makers, hierdoor kun je zonder problemen importeren en afspelen van : MP4, MOV en M4V’s.  En met een krachtige Bijbeltekst ondersteuning met diverse opties, kun je d.m.v. “drag-and-drop” verschillende Bijbelvertalingen in een schedule zetten i.p.v. grote blokken tekst, EasyWorship maakt er automatisch slides van gebaseerd op jou wensen die je kunt aangeven.

Pro Features !

Pro gebruikers zullen blij verrast zijn door de nieuwe “broadcast” Uitzend mogelijkheden die EW6 hun kan bieden, zoals bv. de NewTek AirSend support (hiervoor is extra hardware nodig )  en de special Alpha Channel integratie, die EasyWorship een vloeiende overgang geeft naar de diverse high Tec Streaming en uitzend opties. Onze Technische mensen nemen graag contact met u op over deze mogelijkheden.

 Powerpoint Desinger IN Easyworship zelf, niet meer schakelen naar PP

Vernieuwde Uitzend / Stream mogelijkheden naar internet of opslag unit

Thema / Achtergrond Designer

Gemakkelijke menu structuur

Quicktime intergratie

Zelf je database indelen in mappen

Krachtige & snellere benadering van je gegevens

Bijbeltekst  opzoekfunctie & presenteer mogelijkheid

Stage display :  aparte monitor feed voor oa. zangteam      

 

Binnenkort verkrijgbaar !!!

Via onze site kunt u al de Beta versie downloaden en uitproberen. We hopen eind November het definitieve GO te krijgen van Amerika over de exacte release datum van EW6.