EasyWorship is HET nummer 1 pakket in Nederland voor Liedpresentatie.

 
EasyWorship 6 is ontworpen om gemakkelijk liederen, bijbelteksten, presentaties, YouTube filmpjes en video’s te presenteren aan uw gemeente tijdens de diensten of bijbelstudie.
De persoon die de computer en beamer bedient kan alles controleren en de gemeente ziet alleen wat ze zien moeten zonder afleidende schermen van Windows of een ander presentatieprogramma, naast liederen kunt ook Powerpoint presentaties gemakkelijk importeren in het pakket en integreren in uw liturgie.
Ook nieuw in versie 6 is de rechtstreekse koppeling met internet, waardoor u met 1 muisklik rechtstreeks FULL-Screen een YouTube filmpje kunt afspelen.
 
In het pakket kunt u ook een Life-Feed van bv. een camera laten zien, richt de camera op het podium of doopfont, en de gemeente kan volop meegenieten van wat er gebeurt, deze feed kan ook gebruikt worden als achtergrond, zodat als bv. de dopeling uit het bad komt, het uitgekozen lied wordt geprojecteerd met hem/haar als achtergrond.
 
Easy Worship is een zeer gebruikers vriendelijk pakket, ondanks dat het Engelstalig is, kunt u er snel mee aan de slag, en u krijgt van ons een NL Handleiding bij aanschaf, ook zijn de NBV en NBG51 bijbels verkrijgbaar voor EasyWorship.
 
Belangrijkste verbeteringen in Easyworship 6  t.o.v. de vorige versie(s) :

Powerpoint Desinger IN Easyworship zelf, niet meer schakelen naar PP
Vernieuwde Uitzend / Stream mogelijkheden naar internet of opslag unit
Thema / Achtergrond Designer
Gemakkelijke menu structuur
Quicktime intergratie
Zelf je database indelen in mappen
Krachtige & snellere benadering van je gegevens
Bijbeltekst opzoekfunctie & presenteer mogelijkheid
Stage display : aparte monitor feed voor oa. zangteam 

Kosten / Prijzen per 1 maart 2015 :

Easyworship kost $ 499,00 ( dollar) 
De €uroprijs is variabel i.v.m. de wisselkoers, mail ons voor de actuele €uroprijs,
 
Bijbels: NBV of NBG51 vertaling kosten $ 29,00 ( dollar )
 
Heeft uw al Easyworship 2007 of 2009 ! Dan kunt u Upgraden naar EasyWorship 6.
 
 Easyworship UPgrade van versie 2007  OF Versie 2009 naar EW6 kost $ 199,00 ( dollar)
 
 
EasyWorship starters cursus:
Om u en uw beamteam op weg te helpen bieden wij ook Easyworship Starterscursussen aan.  In een ca. 2,5 uur durende sessie, maken wij u wegwijs in Easyworship en geven we tips en trucs over het opzetten van een Beamteam, gebruik van achtergronden ed.
Bij aankoop van een EasyWorship pakket berekenen wij hiervoor een gereduceerd tarief, voor meer info zie de pagina  Cursus, zo kunt u op een relatief goedkope manier opstarten, heeft u Easyworship via internet in Amerika gekocht, maar wilt toch ook gebruikmaken van onze cursusmogelijkheden, ook dat is mogelijk, prijs op aanvraag !
 
Overtuig u zelf : Klik HIER en download
de gratis 30 dagen proefversie !!
 
 Wij berekenen GEEN abonnementskosten !