Easyworship Basic & premium

HET nummer 1 pakket in Nederland voor Liedpresentatie.

EasyWorship 7 is ontworpen om gemakkelijk liederen, bijbelteksten, presentaties, YouTube filmpjes en video’s te presenteren aan uw gemeente tijdens de diensten of bijbelstudie en/of deze te streamen naar internet.

Naast het gebruik in kerken, is Easyworship ook heel geschikt voor gebruik op school tijdens muzieklessen of in een uitvaartcentrum tijdens de afscheidsdienst.

De persoon die de computer en beamer bedient kan alles controleren en de gemeente ziet alleen wat ze zien moeten zonder afleidende schermen van Windows of een ander presentatieprogramma, naast liederen kunt ook Powerpoint presentaties gemakkelijk importeren in het pakket en integreren in uw liturgie.

In het pakket kunt u ook een Life-Feed van bv. een camera laten zien, richt de camera op het podium of doopfont, en de gemeente kan volop meegenieten van wat er gebeurt, deze feed kan ook gebruikt worden als achtergrond, zodat als bv. de dopeling uit het bad komt, het uitgekozen lied wordt geprojecteerd met hem/haar als achtergrond.

EasyWorship is een zeer gebruikers vriendelijk pakket, ondanks dat het Engelstalig is, kunt u er snel mee aan de slag, en u krijgt van ons een NL Handleiding bij aanschaf, ook zijn de NBV , NBV21, NBG51 en de HSV bijbel verkrijgbaar voor EasyWorship.

Naast het Basic abonnement, is het ook mogelijk om voor een Premium abonnement te kiezen, hiermee krijgt u als extra: toegang tot een schat aan achtergronden, bewegende achtergronden, filmpjes, aftelklokken enz. enz.

Belangrijkste verbeteringen in Easyworship 7 t.o.v. de vorige versies:

Powerpoint Desinger IN Easyworship zelf, niet meer schakelen naar PP
Vernieuwde Uitzend / Stream mogelijkheden naar internet of opslag unit
Thema / Achtergrond Designer
Gemakkelijke menu structuur
Quicktime intergratie
Zelf je database indelen in mappen
Krachtige & snellere benadering van je gegevens
Bijbeltekst opzoekfunctie & presenteer mogelijkheid
Stage display : aparte monitor feed voor oa. zangteam

BEL of Mail voor de diverse abonnementsmogelijkheden en prijzen. 

 
Overtuig u zelf : Klik HIER en download
de gratis proefversie !!