EasyWorship is HET nummer 1 pakket in Nederland voor Liedpresentatie.

 
EasyWorship 7 is ontworpen om gemakkelijk liederen, bijbelteksten, presentaties, YouTube filmpjes en video’s te presenteren aan uw gemeente tijdens de diensten of bijbelstudie.
De persoon die de computer en beamer bedient kan alles controleren en de gemeente ziet alleen wat ze zien moeten zonder afleidende schermen van Windows of een ander presentatieprogramma, naast liederen kunt ook Powerpoint presentaties gemakkelijk importeren in het pakket en integreren in uw liturgie.
 
In het pakket kunt u ook een Life-Feed van bv. een camera laten zien, richt de camera op het podium of doopfont, en de gemeente kan volop meegenieten van wat er gebeurt, deze feed kan ook gebruikt worden als achtergrond, zodat als bv. de dopeling uit het bad komt, het uitgekozen lied wordt geprojecteerd met hem/haar als achtergrond.
 
Easy Worship is een zeer gebruikers vriendelijk pakket, ondanks dat het Engelstalig is, kunt u er snel mee aan de slag, en u krijgt van ons een NL Handleiding bij aanschaf, ook zijn de NBV , NBG51 en de HSV bijbel verkrijgbaar voor EasyWorship.
 
Belangrijkste verbeteringen in Easyworship 7 t.o.v. EW2009 :

Powerpoint Desinger IN Easyworship zelf, niet meer schakelen naar PP
Vernieuwde Uitzend / Stream mogelijkheden naar internet of opslag unit
Thema / Achtergrond Designer
Gemakkelijke menu structuur
Quicktime intergratie
Zelf je database indelen in mappen
Krachtige & snellere benadering van je gegevens
Bijbeltekst opzoekfunctie & presenteer mogelijkheid
Stage display : aparte monitor feed voor oa. zangteam

BEL of Mail voor de mogelijkheden en actuele prijzen

 
Overtuig u zelf : Klik HIER en download
de gratis 30 dagen proefversie !!