Kerk meubilair

Kerkstoelen : Comfortabel zitten in de kerk is OOK belangrijk.

 
Het gaat natuurlijk om het woord van God / de Boodschap in uw kerk, maar het zitcomfort is ook belangrijk. Kerkstoelen zijn er in veel uitvoeringen, net als uw gemeente leden, niemand is gelijk en iedereen ervaart zitcomfort anders. Maar het is natuurlijk niet mogelijk om voor elk gemeentelid een aparte “eigen” stoel op maat aan te schaffen, wij kunnen u uitgebreid advies geven op gebied van zitcomfort, rekening houdend met uw wensen en eisen qua. stijl, kleuren en prijsklassen.
 
Ook de tafels zijn leverbaar in diverse Ral Framekleuren en de tafelbladen in diverse houtkleuren, voor meer info : mail ons voor een uitgebreidde kleuren brochure.
 

Kerkmeubilair voor uw koffieruimte, vergaderruimte of studie/conferentiezaal

 Naast de standaard kerkstoelen, bieden wij u ook een ruim assortiment in andere stoelen geschikt voor bv. uw koffieruimte of vergaderruimte.
Ook deze stoelen zijn er in veel uitvoeringen, en er is volop keuze in frame en stofkleuren passend bij de uitstraling die u wenst. Ook voor deze stoelen kunt u een afspraak maken om enkele stoelen op proef te krijgen. Voor de bijbehorende tafels kunt u ook bij ons terecht.
 

 Garderobe inrichting.

 Ook hier volop keuze, wandkapstokken of in staande uitvoering, wachtruimte meubilair enz enz.
 

Jeugdhonk meubilair.

In onze catalogus vindt u een uitgebreid assortiment meubialir voor uw jeugdhonk. Het assortiment betaat uit diverse soorten standaard stoelen, opklapbare stoelen, barkrukken met of zonder stoffering, Standaard tafels of sta-tafels in kunstof uitvoering of met een houten blad, in diverse hout en/of framekleuren. Kortom u kunt hier te kust en te keur.
 
 

Gebruikt meubilair en het inruilen van uw oude kerkstoelen !!

Ook hebben wij een ruim assortiment van gebruikt meubilair via onze samenwerkingspartner,
dit aanbod varieert elke week, we hebben oa. stoelen, burostoelen, kantinestolen, tafels & vergadertafels, buro’s en archiefkasten enz…. 
En er is ook de mogelijkheid bij aankoop van nieuwe kerkstoelen uw oude in te ruilen, alles is bespreekbaar !
 
 
Bel of mail ons voor een adviesgesprek en offerte !   Vraag  hier vrijblijvend onze catalogus aan !